Groepfunksionering in landbou-ontwikkeling : die rol van leierskap (Afrikaans) - Duvel, G.H. (Gustav Heinrich) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Agricultural Extension))--University of Pretoria, 2007.