Libertas tot Mahlamba Ndlopfu : 'n kultuurhistoriese studie van die ampswoning van die uitvoerende hoof van Suid-Afrika in Pretoria, 1940-2000 (Afrikaans) - Ferreira, O.J.O. (Ockert Jacobus Olivier), 1940- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Cultural History))--University of Pretoria, 2007.