Egosterkte en lokus van kontrole : 'n sisteemteoretiese studie vir die ontwikkeling van 'n opvoedkundige sensitiseringshulpmiddel (Afrikaans) - Fiedelday-Van Dijk, Carina (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Psychology))--University of Pretoria, 2007.