Ondersoek na die persepsie van onderwysers met betrekking tot samewerking met die spelterapeut in die hantering van die kind wat multi-getraumatiseerd is (Afrikaans) - Yssel, J.M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2005.