Loopbaanontwikkeling in verhouding tot bedryfsmaatskaplikewerk : 'n teoretiese fundering (Afrikaans) - Terblanche, Lourie (University of Pretoria, 2013)
Thesis (D Phil (Social Work))--University of Pretoria, 2007.