Die bydrae van Unisa se Oorsese Musiekstudiebeurs vir Voordraers tot die ontwikkeling van musiek in Suid-Afrika - Van Wyk, Wessel (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMus)--University of Pretoria, 2011.