Die belydenis van Jesus Christus in die prediking om eietydse hoorders tot geloof te begelei - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2008.