Psigososiale aspekte van persone met gesiggestremdheid binne die werkplek : 'n Maatskaplikewerkperspektief - Carbonatto, C L (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Health Care))--University of Pretoria, 2006.