Die impak van 'n spelterapeutiese emosionele intelligensie-vaardigheidsprogram op die kleuter binne 'n speelgroep - Joubert, J.M.C. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2006.