‘Toe-eiening’ van die ontoe-eienbare : 'n ondersoek na die samehorigheid van denke en poësie - Schoeman, Marinus J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Philosophy))--University of Pretoria, 2007.