Pastorale begeleiding van predikante van die Nederduitse Gereformeerde Kerk tydens die kerklike tughandeling - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2011.