Ontwikkelings in kitaarnotasie : ‘n historiese perspektief met toepassings vir hedendaagse gebruik - Johnson, Alexander F. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMus (Performing Art))--University of Pretoria, 2005.