Die Menslike Immunogebreksvirus (MIV) en die geslagsrolle van die Noord-Sotho/Tswana - sprekende vrou in die Limpopo Provinsie (Afrikaans) - Carbonatto, C L (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2011.