Die neerslag van enkele sprokies in geselekteerde Afrikaanse literêre tekste, met spesifieke verwysing na die teks - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2012.