Die impak van emosionele intelligensie op mensmodelleringterapie aan 'n jeugdige met bipolêre versteuring - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2005.