Die impak van narratiewe beroepsfasilitering op die persoonlike groei van ‘n tradisioneel benadeelde, begaafde student - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2006.