Kerkliedere vir 'n nuwe generasie - 'n Liturgies-himnologiese ontwerp onder voorwaarde van die Ekumene - Walton, Chris, 1963- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DMus)--University of Pretoria, 2005.