Die Simson-narratief : 'n vergelykende literêre analise - Prinsloo, G.T.M. (Gert Thomas Marthinus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Ancient Languages and Cultures))--University of Pretoria, 2007.