Trauma- en stresbegeleiding by tieners deur 'n ondersteuningsgroep : 'n prakties-teologiese ondersoek - Nel, Malan (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MTh (Practical Theology))--University of Pretoria, 2012.