’n Satanis se oorskakeling na die Christelike godsdiens – ’n fenomenologiese ondersoek na die snellerinsidente en gepaardgaande subjektiewe ervarings - Daws, Loray (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Clinical Psychology))--University of Pretoria, 2005.