Leiboom : ’n versameling gedigte en Die uitbeelding van die vrou in geselekteerde kortverhale van Rachelle Greeff met spesifieke verwysing na Die rugkant van die bruid (1990) en Merke van die nag (2001) - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2013)
Mini Dissertation (MA (Kreatiewe Skryfkuns))--University of Pretoria, 2011.