’n Sisteemteoretiese kartering van die Afrikaanse literatuur vir die tydperk 2000–2009 : kanonisering in die Afrikaanse literatuur - Snyman, Maritha (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2013.