Internasionale reisliteratuur oor Kenia met spesifieke verwysing na die tydperk sedert onafhanklikheid in 1963 - Pretorius, F. (Fransjohan) (University of Pretoria, 2014)
Thesis (DPhil)--University of Pretoria, 2013.