Die Bestuur van vertragings en die gevolglike verlenging van konstruksietydperke op bouprojekte in die Republiek van Suid-Afrika - Klapper, C. H. (University of Pretoria, 2014)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 1998.