Hoopvol en fiksie vir jong volwassenes (FJV) as selfstandige genre binne die Afrikaanse letterkunde - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2012.