'N Ondersoek na skoolgebaseerde onderwysersopleiding in die Zoeloelandstreek van Kwazulu-Natal - Van Rooyen, Jean Wilhelm (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2013.