Die lewensgeskiedenis van die Woestynsprinkaan - Schistocerca Gregaria - Forsk. - met spesiale verwysing na die ontwikkeling van die onvolwasse stadia - Nel, R.G. (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1933.