Enkele aspekte van die kulturele lewe van blanke Afrikaanssprekendes aan die Witwatersrand. 'n Sosiologiese studie - Breedt, A. (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1971.