Die adviserende komiteestelsel en politieke organisasie soos aangetref in die stedelike gebied van Pretoria met besondere verwysing na toestande in Atteridgeville - Botha, P. M. (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1957.