Die geskiedenis van die orrel in Suid-Afrika en die ontwikkeling van die koraalvoorspel as 'n genre met 'n omvattende katalogus - Viljoen, Wim (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MMus)--University of Pretoria, 2014.