Die rol van die klanke, klinkers en klawersprogram op Graad 1-leerders se fonologiese bewuswording as leesgeletterdheidsvaardigheid - Joubert, Jacomina Christina (University of Pretoria, 2014)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2013.