Vlakke en oorsake van bestuurder stres en : uitbranding in ŉ departement van die Suid-Afrikaanse staatsdiens - Potgieter, Cheryl (University of Pretoria, 2014)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2014.