Die rol van die biokenetikus en die bestuur van aandagtekort-hiperaktiwiteitsversteuring (ATHV) - Kruger, P.E. (Pieter Ernst) (University of Pretoria, 2014)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2013.