Kernkapasiteite van die predikant as missionale leier in die vorming van ŉ missionale gemeentekultuur - Niemandt, Cornelius Johannes Petrus (Nelus) (University of Pretoria, 2014)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2014.