Geloofsvorming in tradisioneel Afrikaans-christelike skole : 'n prakties-teologiese evaluering van die rol van onderwysers, Jeugwerkers en liturgiese elemente teenwoordig in die skoolkonteks - Wepener, Cas, 1972- (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MTh)--University of Pretoria, 2013.