Die invloed van die wet op verkoming van onwetigge uitsettings en onregmatige besetting van Grond 19 van 1998 (PIE) op beheer in die Suid-Afrikaanse sakereg - Cloete, Rian (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2013.