'n Sfeer van haar eie - 'n Ontwikkeling van die regsverbeelding in die konteks van 'tuiste' en die privaat-publiek onderskeid - Van Marle, Karin (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2013.