Die hidrouliese erodeerbaarheid van rotsmassas in ombelynde oorlope met spesiale verwysing na die rol van naatvulmateriaal - Kirsten, Johann F. (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1993.