'n Waardering van Ulfilas se vertaling van die eerste hoofstuk van Markus se evangelie, met verwysing na enkele ander plekke : 'n vergelykende studie - Kritzinger, Louise (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MA Theol)--University of Pretoria, 1952.