Wetenskaplike en tegniese verslagliteratuur : die waarde , ontsluiting en bibliografiese beheer met verwysing na toestande in Suid-Afrikaanse spesiale biblioteke - Boshoff, Marthinus Christoffel (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1980.