Die Nederduitse Gereformeerde kerk en die owerheid oor apartheid : 1948- 1991 - 'n kerkhistoriese studie - Van der Watt, P.B. (Philip Blignaut) (University of Pretoria, 2014)
Thesis (DD)--University of Pretoria, 1994.