Die Ondersoek van 'n moontlike materiaal - afhanklike verklaring van die Coulomb-Navier interne wrywingskoëffisiënt - Marais, J.J. (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1976.