Die Standaardisasie van 'n klerklike toets vir die reuring van St.VI - leerlinge vir 'n klerklike kursus aan die hoërskool? - Groenewald, Andre Johannes (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 1952.