Die Kleurlinge van Eersterust se siening van hul huidige en toekomsteige posisie in die breë Suid-Afrikaanse bevolkingstruktuuur - Rhoodie, N.J. (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1971.