Kleurlingbehuising in Eersterust, Pretoria : 'n sosiologiese ontleiding met besondere verwysing na onwenslike behuisingstoetstande en die houding van die kleurlinge ten opsigte van hul behuisingsomstandighede - Pieterse, J.E. (University of Pretoria, 2014)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1966.