Die invloed van sekularisasie op die Nederduitse Gereformeerde Kerk : ’n Kerkhistories-sosiologiese perspektief - Van der Merwe, J.M. (Johan Matthys) (University of Pretoria, 2015)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2014.