’n Interaktiewe kwalitatiewe analise van laerskoolonderwysers se aanpassing by veranderinge in die Suid-Afrikaanse kurrikulum - Human-Vogel, Salome (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2014.