Die “Profetiese Dialoog” van Bevans en Schroeder - ŉ missionale ekklesiologie vir jonger generasies in die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Niemandt, Cornelius Johannes Petrus (Nelus) (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MTh)--University of Pretoria, 2014.