Verwesenliking van die regte van slagoffers van seksuele Kindermishandeling in die Suid-Afrikaanse reg - Boezaart, C.J. (Trynie) (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2014.