Aspalathus linearis (Rooibostee) : die invloed van oespraktyke op sekere vegetatiewe en fisiologiese aspekte - Holtzhausen, Lucas Cornelius (University of Pretoria, 2015)
Thesis (DSc Agric)--University of Pretoria, 1987.